A hozzászólást Lyra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 11, 2009 7:38 pm-kor.
+6
Zien
Doreen
Devidrah
Kuraan
Bara
Lyra
10 posters
A Sárkány Rózsája (FRPG)
Lyra- Hozzászólások száma : 348
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.
- Post n°626
Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)
*-Mi héééhéé...? Kérdeztek, én csak válaszoltam.* Pillant Kuraanra ártatlan arccal. Zien történetén jót nevet. *-A fekete tea még mindig működik, és az ott alszik el, ahol összeesik is.* Amikor Kuraan repetát kér, nevetve megcsóválja a fejét. Kíváncsian hallgatja két férfi közti szócsatát. *-Milyen mutatványt emlegetett Zien?* Pislog kíváncsian Ann-re, amikor Kuraanék elmennek szobára.
A hozzászólást Lyra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 11, 2009 7:38 pm-kor.
Zien- Hozzászólások száma : 360
Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 18.
- Post n°627
*meglepődik, mikor Nerefil a fejét neki támasztja, de egyből rájön, hogy ez nem annyira különleges*~valószínűleg már ennyi is megártott neki..~*elvigyorodik* Ott a pont.. De legalább én nem vetkőztem a vendégsereg előtt.. Bár.. Kiarahnak nagyon csillogott a szeme, mikor a gatyát csak úgy letépted magadról.. Szerintem azt azóta is emlegeti..*vigyorog*a kérdésre bólint*óvatosan megfogja nerefil vállait és Ann vállára hajtja a lány fejét, majd követi Kuraant*mikor bemennek és maguk mögött bezárja az ajtót kérdőn néz rá* Mi az?
Ann:*elmosolyodik Lyra kérdésére* Kuraan kicsit sokat ivott. Itt volt nálunk vacsorára Devidrah-sama, a húga Kiarah és még egy-két fejes a seregben. Kuraant pedig cukkolták a társai, hogy nem meri levenni a ruháit Kiarah előtt.. Nos ő felpattant az asztalra, lerúgta a tányérokat és az ételt is.. Még jó, hogy addigra már mindenki végzett.. Aztán elkezdte magáról leszedni a ruháit és közben táncolt.. Apa szedte le nagy nehezen, mert nem akart lejönni onnan.. De az tény, hogy mindenki jót mulatott.
Ann:*elmosolyodik Lyra kérdésére* Kuraan kicsit sokat ivott. Itt volt nálunk vacsorára Devidrah-sama, a húga Kiarah és még egy-két fejes a seregben. Kuraant pedig cukkolták a társai, hogy nem meri levenni a ruháit Kiarah előtt.. Nos ő felpattant az asztalra, lerúgta a tányérokat és az ételt is.. Még jó, hogy addigra már mindenki végzett.. Aztán elkezdte magáról leszedni a ruháit és közben táncolt.. Apa szedte le nagy nehezen, mert nem akart lejönni onnan.. De az tény, hogy mindenki jót mulatott.
- Post n°628
Zien elejtett megjegyzései csak még inkább meggyőzik, hogy ezt a sztorit hallania kell. Hát nem kell csalódnia megérzésében. Már a történet közben is fojtogatja a nevetés, ami ki is robban belőle, ahogy Ann befejezi a történetet. *-Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nagyon jó helyre kerültem.* Jegyzi meg, amikor már meg bír szólalni. *-Apádnak igaza van, ezt a jelenetet szívesen megnéztem volna élőben...* Ábrándozik el egy kicsit.
A hozzászólást Lyra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 11, 2009 7:39 pm-kor.
Kuraan- Hozzászólások száma : 634
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.
- Post n°629
-MI a jó fene van veled? Minek kell folyamatosan lejáratnod? Marha módon kezdem ezt már unni. *Kissé dühös.*-Attól, hogy te neveltél fel, ez nem jogosít fel erre.... *morogja.*
Nerefil- Hozzászólások száma : 756
Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.
- Post n°630
Nerefil: *Jókat derül az elmesélt történeten . Mikor Ann vállára helyezik hozzádörgölőzik a lányhoz és elkezd neki dorombolni * Lyra megjegyzésére jót mosolyog * -Elhiszem , hogy szívesen lettél volna ott . Kuraan bevállalós volt fiatalabbként úgy látszik..de hogy most milyen azt neked kell kiderítened. *Néz lyrára *
- Post n°631
*elmosolyodik Kuraan felháborodásán* Fiam. Csak felelevenítek pár szép emléket. Te is nyugodtan megteheted. És szerintem, ha Lyrát megkérded neki is van pár jó kis története..*mosolyog* Ne úgy fogd fel, hogy le akarlak járatni. Nem ez a célom. Na jó. A fürdőben amit kaptál, az az volt, de azt meg is érdemelted! Tudod, hogy rühellem, ha lecsontizol. Mellesleg csak a tényeket közöltem. Most pedig menjünk vissza, mielőtt a lányok azt hiszik, hogy egymás torkának estünk.*néz az ajtó felé, majd hirtelen Kuraanra néz* Máskor nem zavart, ha régi történeteket meséltem rólad. Még adtad is alá a lovat.. Csak nem Lyra miatt vagy ilen morgós hangulatban?*néz átható tekintettel Kuraanra*
- Post n°632
*Oldalra kapa a fejét, mikor Zien megemlíti, hogy esetleg Lyra miatt ilyen harapós.* -Nem. *mondja szűkszavúan. Majd az ajtóhoz lép.* -Fáradt vagyok csak....
- Post n°633
Elgondolkodik Ner megjegyzésén. Csendben várja a férfiak visszatértét.
- Post n°634
*felvonja egyik szemöldökét, úgy néz Kuraanra* Kuraan!*szólítja fel komolyan* Néz a szemembe. És most mond azt, hogy csak fáradt vagy!*mondja komolyan*elállja az ajtót fia előtt*
- Post n°635
*Morogva szembe áll Ziennel.* Csak fáradt vagyok. ~Meg két napja nem dugtam. de az nem tartozik rád.~ Teszi hozzá gondolatban.*
- Post n°636
*elvigyorodik* Kuraan.. Sosem tudtál hazudni nekem. A szemeid elmondják, ha nem mondasz igazat. Tudod mit? Kitalálom.. Lássuk csak..*végigméri tetőtől talpig fiát gondolkozva, miközben a levegőt is megszimatolja körülötte* Frusztrált vagy.. Feszült és kicsit ideges. Az ujjaid reszketnek egy kicsit és ingerlékeny vagy.. De a legfeltűnőbb.. Lyra illata vesz körbe, de nem árad belőled és belőle sem a tied. Levonom a következtetést. Csak annyit kell mondanod, hogy beismered hogy eltaláltam, vagy megpróbálsz hazudni megint.*vigyorog* Mióta a lány itt van nem voltál nővel.. Vagyis.. Egy-két napja. Ami nálad nagy szó.. Ha csak tisztelnéd Lyrát, akkor nem szeretkeznél mással a saját házadban, ahol ő is van.. De mivel egyáltalán nem teszed, úgy gondolom többet érzel iránta. Igazam van?*néz komolyan a fiúra*hangja nem sértés, csak tényeket mond és kérdez érdeklődve, nem gúnyolódik*
- Post n°637
-Mi közöd neked ehhez?! *Morran fel, mert nem akar se igent se nemet mondani. Majd felsóhajt.* -Menjünk vissza, mielőtt azt hiszik, hogy egymás torkának estünk. *De kimenni addig nem tud, még Zien ki nem áll az útból.*
- Post n°638
*felvonja egyik szemöldökét* Ha vér-szerinti nem is de az apád vagyok. Mellesleg Devidrah tanácsosa, szóval tudnom kell, ha az egyik egységének a parancsnoka veszélyesen közel kerül egy idegenhez. Ki tudja, hogy nem csábított-e el és valamire rákényszerít.. Mondhatnék még más baromságokat is, de akár igaz is lehetne. Én csak az elméletemre akarok választ kapni, mert érdekel, hogy mi van a fiammal.*néz rá komolyan*
- Post n°639
*Felmorran a nyilvánvaló baromságokra.* -kell nekem az a nő.... na... most boldog vagy?! *Morran fel.* -De túl értékes, hogy csak megdöntsem.
- Post n°640
*elmosolyodik Kuraan kitörésére* Nocsak.. Kezdesz felnőni kölyök.*mosolyog, majd elhúzva az ajtót kimegy* Miről maradtunk le?*mosolyog*
Ann:*mosolyogva néz apjára* Noru elment aludni és jó éjt kívánt mindkettőtöknek.*jelenti*
Ann:*mosolyogva néz apjára* Noru elment aludni és jó éjt kívánt mindkettőtöknek.*jelenti*
- Post n°641
*Csak morog csendben. Majd kimennek és leül vissza a helyére. Enni kezd.*
- Post n°642
*mosolyogva, mintha semmi nem történt volna ül le ő is*megnézi azért Nerefil arcát, hogy jól van-e, érdeklődik hogyléte felől, majd ő is enni kezd*csend van, csak a pálcikák mozgását és kopogását lehet hallani*
- Post n°643
*Jót eszik, és ez lászik is rajta, hogy örül, hogy a kedvence lett főzve.* -Ann.... kiváló mint mindig. Mellesleg Noko merre van?
- Post n°644
Ann:*elmosolyodik* Örülök, hogy ízlik. Nagyon odafigyeltem most.
*elvigyorodik* Valószínűleg betölti a helyedet Kiarah oldalán. Igazad volt. A kölyök valamiben tényleg tehetséges. Tegnap sem jött haza, úgy hiszem ma is hiába várnánk. Az edzéseimen mindig ott van és egyre jobb.. Minden nappal egyre jobb, ami meglep, de nem csodálkozok rajta sokat. Viszont minden nappal egyre gyorsabban is menekül a kérdéseim elől.. Szerintem téged Kuraan már simán leköröz ebben.*vigyorog*
*elvigyorodik* Valószínűleg betölti a helyedet Kiarah oldalán. Igazad volt. A kölyök valamiben tényleg tehetséges. Tegnap sem jött haza, úgy hiszem ma is hiába várnánk. Az edzéseimen mindig ott van és egyre jobb.. Minden nappal egyre jobb, ami meglep, de nem csodálkozok rajta sokat. Viszont minden nappal egyre gyorsabban is menekül a kérdéseim elől.. Szerintem téged Kuraan már simán leköröz ebben.*vigyorog*
- Post n°645
Kíváncsian néz a kilépőkre. Kellemetlennek érzi a kialakulóban lévő csendet. Amikor Kuraan megdicséri a vacsorát, érzi a hangján, hogy már jobb a kedve, és reméli, hogy végre megtörik a csend. Érdeklődve hallgatja Zien.
- Post n°646
-Hohóóó... Nem mondod, hogy a szeretője lett. *Szinte leesik az álla.* - Tud valamit, akkor Kiarah...nem kis igényű.... *majd gyorsan elkezdi lapátolni az ételét.* -úgy hallottam....*Teszi gyorsan hozzá*
- Post n°647
~Hogy is mondta Nerefil? Bevállalós volt... Nos, ez már tény. De múlt idő.~ Biztatja magát Kuraan elszólása hallatán. Azon, ahogy megpróbálja ezt leplezni, csak mosolyog magában.
- Post n°648
*elvigyorodik* Igen.. Úgy néz ki Kiarah kivételezik is vele.. Tegnap egy szolgáló látta, ahogy együtt fürödtek..*vigyorog* És nem a közös fürdőben.*teszi hozzá* Igeen? Úgy hallottad?*könyököl az asztalra vigyorogva* Ami azt illeti Kuraan a te igényeid is elég nagyok nem igaz? Ezért is nem illetek össze Kiarah-val.
- Post n°649
*Már nincs mit titkolnia.* -Megegyeztünk, hogy nem vagyunk egymásnak jó partik. De mikor volt az már?! Az asztal tánc is a kinevezésem után volt nem sokkal, ne ez is ak körül volt, ja nem az után közvetlen.
- Post n°650
*elmosolyodik* Nos igen.. Közel 100 éve. Kiváló tehetség voltál és meg kellett ünnepelni a kitüntetést.*mosolyog* Arra nem gondoltam, hogy annyira boldog vagy, hogy az asztalon fogsz táncolni.. Kiarah-val utána beszéltetek.. Maradtatok a barátságnál. Féltél, hogy fenéken billent, ha valamit rossz helyre teszel..*vigyorog* Ami érthető, mert nála én is félnék.. De úgy néz ki Noko vagy nagyon bátor, vagy nem fogta fel még a veszélyt teljesen..*vigyorog*gyorsan elfogy a tányérjáról az étel* Az pedig, hogy én mikor ittam le magam annyira.. Nos az nem fontos azt hiszem.. Nem voltam a legjobb passzban mondjuk zt és ehhez ha társul az alkohol az igencsak rossz irányba tudja fordítani a mércét...