Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+5
Tiamat
Mesélő
Bara
Devidrah
Doreen
9 posters

A Sárkány Rózsája (FRPG)

Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

A Sárkány Rózsája (FRPG) - Page 31 Empty Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 11, 2009 11:45 am

*Még egyszer megdörzsölgeti az arcát.* -Am..... ja igen... Mit is hallottál a fajtámról?
    Lyra
    Lyra

Hozzászólások száma : 348
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.

Témanyitás  Lyra Pént. Szept. 11, 2009 12:00 pm

*-A Halálhozóról és a fekete sárkányokról?... Semmi jót, csak amit a név is sugall. Könyörtelenek, kegyetlenek.* Elhallgat egy kicsit. *-Igaz, ezek mind olyanoktól származnak, akiknek még soha nem kereszteztétek az útját. Gondolom a történetek a csataterekről keltek útra, ott meg elfogadott ez a hozzáállás. Vagy, mint minden szóbeszéd, ez is már túlzásokba esik...* Érdeklődve néz a férfira.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 11, 2009 12:04 pm

*Ránéz az alkarvédőire, és annak mintáit fürkészi.* -Nos a mondák igazak. Könyörtelenek és halálosak vagyunk a csatatéren és a magán életben is. Agresszíven védjük azt ami a miénk, és nagy az összetartás. *Itt el hallgat, nem akar túl sokat mondani. Addig még nem ismeri a lányt, hiszen az útjaik külön válnak a vihar után és nem kellene, hogy információk jussanak az ellenség köreibe.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Pént. Szept. 11, 2009 12:13 pm

*-Ebben, azt hiszem, semmi rossz nincs. Bár a magánélet szerintem inkább arra való, hogy pihenjünk és élvezzük.* Egyre jobban érdekli a férfi. Már csak azért is, mert ha jól sejti, akkor bemerészkedett a területükre, és mégis életben van. Pedig épp az előbb mondta, mennyire védik azt, ami az övék. ~Na jó, erre azért nem kéne rákérdezni.~
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 11, 2009 12:22 pm

*Figyeli a lányt, tüzetesen megnézi a gesztusait és a mimikáját is.* - Ki mire használja fel a szabad idejét.... Akarom mondani, a magán életed arra használod amire akarod. *elmosolyodik* -Hogy is mondjam, mindenkinek meg van a maga kis élete és abban a saját maga kis része, amire gondosan ügyel, hogy ne ártsa bele magát idegen, ez épp úgy a családra is vonatkozik. *Megsimogatja hátasa nyakár, aki szintén ébredezésbe fogott. Neherit gazdájához hasonlóan lustán nyújtózkodva kezd felállni, majd elkezdi hegyezni a fülét, nyelvén már lángnyelvet forral, majd köz is egy kisebb adagot, aminek az eredménye, hogy égett hús szaga tölti meg a levegőt, majd feltápászkodik, és eltrappol a ropogósra sütött patkányig és lelkesen befalja. Majd vissza heveredik Kuraan mellé.*-Egészségedre. *Mondja hátasának.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Pént. Szept. 11, 2009 12:37 pm

Észreveszi a vizsgálódó tekintetet, de nem törődik vele. *-Értettem. Máshogy látjuk a dolgokat, és maradjon is ennyiben az egész. Nem fogok beleszólni az életedbe, idegenként nincs jogom hozzá.* Gondolkodik egy kicsit. *-Mondjuk ebben még egyet is értünk. Én se díjaznám, ha akárki meg akarná mondani nekem, mikor mit tegyek. Tanácsot is csak kevesektől fogadtam el eddig.* Felkuncog, amikor észreveszi Neherit ébredezését. *-Pont, mint a gazdája. Azzal a különbséggel, hogy neki van reggelije...* Csendben, mosolyogva figyeli a családi jelenetet.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 11, 2009 12:52 pm

*Oldalba löki a lovát, mivel az is meg löki őt.* -Na, majd otthon... Na, megértjük mi egymást. *Mosolyodik el.* - Na igen neki már van reggelije.... Pimasz egy dög.... *közben meg simogatja Neherit fejét, mert oda fordult felé.* - Merre tartasz? Mellesleg mi vezetett arra, hogy a Halál erdeje felé vedd az irányt. AZ oké, hogy vándorolsz, de épp eszű ember messze kerüli.
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Pént. Szept. 11, 2009 1:16 pm

Jót nevet a megjegyzésen. *-Nem pimasz, csak szerencsés.* Kezd kényelmetlen lenni a föld, így feláll és kinyújtózik, majd kicsit átmozgatja izmait. *-Nem is tudom. Délnek tartok, de igazából nincs semmi különösebb célom. Talán ideje lenne letelepedni újra valahol.* Tűnődik el egy pillanatra. *-Miért épp erre? Ezt a környéket nem ismerem annyira. Sokáig kerültem a szülőföldemnek még a tágabb környezetét is. Ez az erdő viszont valamiért élesen megmaradt bennem. Talán mert nyáron láttam először, és annyira elütött mindentől. Kíváncsi voltam, vajon télen is ugyanolyan-e. Régen messze kikerültem, most viszont mihamarabb ide akartam érni, és az erdőn keresztül gyorsabbnak tűnt az út. Kellemesebb látvány így télen az erdő, és nem annyira ijesztő, talán ezért is mertem ezt az utat választani a barlangig.* Visszaül a bundára, és Kuraanra tekint.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 11, 2009 1:24 pm

*Figyeli a hogyan a lány nyújtózik, és alaposan végig is méri, majd nyel egy hatalmasat és ős is fészkelődni kezd, végül palástja után nyúl és elrendezi szépen az ölében.* -A képességeid igen hasznosak, pláne egy olyan helyen ahol sokat dúlnak heves és erős viharok... *tűnődik el fennhangon.* -Ráadásul mifelénk kevesen vannak a nők... *Mindeközben még mindig nagyon fixírozza a lányt. Majd észbe kap és elkapja a tekintetét.* - Dél felé, arra nem ajánlom, háború dúl, vagyis dúlt, arra most a felégetett földön kívül nincs más. Csak kisebb csapatok akik, marakodnak a maradék épp földön. Igaz télen barátságosabb... de ezt ne vedd könnyen, még télen is veszélyes, sőt... *közben megint igazgat zavartan a paláston.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Pént. Szept. 11, 2009 3:55 pm

Amikor a férfi elkapja róla a tekintetét, ő még mindig Kuraant nézi. Végül sóhajt egyet és ő is elfordul. *-Hadd ne kelljen elmondanom, ez most hogy hangzott. Na meg minek látszott...* Megrázza a fejét, mintha egy gondolatot akarna elűzni. *A célozgatást nem szeretem. Könnyen félre lehet érteni... De köszönöm a tanácsot, ezt most azt hiszem megfogadom. A háború és ami utána szokott lenni, most valahogy nem hiányzik nekem.* Mosolyog kedvesen a férfira.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 11, 2009 4:08 pm

*Megvakarja a tarkóját.* -Öm.... izéé.... nem úgy akartam az az nem akartam ilyen hangosan kimondani, na ebből nem mászom ki... Ez kínos... A harctéren sokkal egyszerűbb.... *Neherit felnyihog Kuraan zavarára, szint úgy mintha kinevetné. Majd feláll és oda megy a lányhoz és az orrát oda tolja egy simogatásért.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Pént. Szept. 11, 2009 9:29 pm

*-De most nem vagy a harctéren. És ha már így esett, hát ez van. Kezdj vele amit tudsz!* Jót nevet Kuraan zavarán, Neherittel együtt. *-A lovadat lassan emberszámba illene vennem és a családodnak tekintenem.* Kuncog még egy kicsit, majd kedvesen megsimogatja Neherit orrát. Sőt, amikor nem hajlandó távozni, még egy kis puszit is ad rá. *-Remélem, ezzel már megelégszel.* Simít végig még egyszer Neherit orrán.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 11, 2009 9:36 pm

-A fene a beledet! Héé! Jössz vissza de rögtön?! Pimasz dög! *csattan fel a lovára nevetve.* -Nos beletaláltál, Neherit a családom. Na... *duzzogóra vált.* -Azt én akartam begyűjteni... *Elnéz a barlang szája felé.* -Lecsendesedett. *jegyzi meg halkan.* - Vajon mennyi idő telhetett el?
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Pént. Szept. 11, 2009 9:50 pm

*-Nocsak, nocsak. Szóval így állunk? A családod reklamál. Nem csak nekem tűnt fel, a hűtlen viselkedésed.* Nevet Neherit szemeibe, aki szintén hangot ad véleményének. Aztán Kuraanra néz. *-Bocs, nem hallottam jól. Mit akartál te begyűjteni?* Ártatlan és értetlen szemekkel néz a férfire, de szája sarkában egy mosoly játszik, árulkodón. Majd ő is a külvilágot kezdi el tanulmányozni. *-Hát, hajnal még biztos nincs, annyi idő még nem telt el. Én olyan éjfél környékére tippelnék, esetleg nem sokkal azutánra.*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Szept. 11, 2009 9:55 pm

-Az idő érzékem, cserben hagy ha vihar van. *Kedvesen a lányra mosolyog.* - Na ne játszd, tudom, hogy hallottad tisztán amit mondtam. Amm... Ha gondolod, elvihetlek még egy darabig, vagy.... am... a mostani viharok kissé megrongálták a falunk, és egy kis vihar szelídítés jól jönne. Ebbe szerintem a Nagy Úr is bele egyezne, kajáért és szállásért cserébe. Ehhez mit szólsz?
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Pént. Szept. 11, 2009 10:27 pm

Látszik rajta, hogy elgondolkodik, aztán hangosan is összegzi, amire jutott. *-Északról jöttem. Délre nem ajánlott, keletre meg nem akarok menni. Innen nézve marad a nyugati irány... Vagy...* Kuraanra néz gondolkodva. Szemén látszik, hogy a hallottakat mérlegeli. *-Vagy, ha jól értettem, épp most hívtál meg a féltve őrzött falutokba.* Amikor a férfi bólint, még rágódik egy kicsit a dolgon. *-Nem hangzik rosszul. Kérdés, hogy az Urad beengedne-e egy idegent? Igen, be igen. A kifelével lennének gondok, de az nem a közeljövő problémája.* Még egyszer rápillant Kuraanra, mintha megerősítést várna, aztán dönt. *-Rendben, legyen. Én elfogadom az ajánlatodat.*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 12, 2009 2:10 pm

-Nézd, befelé biztos, jöhecc. Kifelé már lehet probléma lesz, de épp te mondtad, hogy lehet megint letelepednél. Nekünk pedig szükségünk van valakire, aki képes szelídíteni a viharainkon. Nos, ha már döntöttél, akkor induljunk, nekem még van egy kis munkám, de azt lóháton el lehet intézni. Utána az Uram elé viszlek, legalább is reggel. De az ellenőrzést meg kell ejtenem. *Neherit is már toporgásba fogott. Mehetnékje van már neki is, a patkány a fél fogára sem volt elég.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 12, 2009 2:35 pm

*-Igen, tényleg mondtam, hogy letelepednék. Ezért is fogadtam el az ajánlatod.* Mosolyog kedvesen a férfira. Majd feltámaszkodik a földről, kirázza bundáját és magára teríti. *-Készen vagyok, felőlem indulhatunk.* áll Kuraan elé. A vihar közben teljesen abbamaradt, már csak a hó hullik szelíden.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 12, 2009 2:39 pm

*Felveszi a palástját, a csuklyáját a fejébe húzza, majd fel ül Neherit hátára. A kezét lenyújtja a lánynak.* -Gyere.
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 12, 2009 2:42 pm

Elfogadja a segítő kezet és felül Neherit hátára Kuraan elé. *-Akkor most merre?*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 12, 2009 2:47 pm

-Te csak nézelődj, én meg végzem a munkám. *Azzal vágtába ugratja Neheritet majd az erdőnél, lassabbra fogja, és fürkésző tekintettel kezdi vizsgálni az erdőt. Lassan galoppoznak, Neherit is feszülten figyeli a sötétséget és az árnyakat. Pár óra alatt körbe járják az erdőt és a hegyhez érkeznek vissza.* -Kapaszkodj. *Mondja a lánynak, majd Neherit kérés nélkül vágtába ugrik és gyors tempóban vágtázik a szikla fel felé. Kuraan felemeli a jobb karját és mágikus szavakat kezd el mormolni, keze körül kék lángok csapnak fel majd kihunynak, afal pedig egyre csak közeledik.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 12, 2009 2:57 pm

*-Rendben.* Élvezi a kirándulást, mert hát számára egyenlőre ennyi a dolog. Amikor körbeérnek és Neherit teljes sebességgel indul meg a sziklafal felé, azért morogni kezd. *-Kapaszkodjak, kapaszkodjak. Oké, de azért azt is hozzá tehetted volna, hogy bízzak benned. Lehet hogy sablonos, de egy elég stabilnak tűnő sziklafal felé száguldva azért jól tud esni a biztatás.* Igazából csak feszültségét próbálja oldani, na meg a figyelmét elterelni a becsapódásról.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 12, 2009 3:05 pm

-Jó, akkor bíz bennem. Na most kapaszkodj nagyon. *Ő maga kissé elemelkedik a nyeregből és előrébb dől Lyra-ra. Majd Nehrit egy szép íves ugrással áthatol a szikla falon. ELőször sűrűs sötétség zárja körül, őket kissé folytó a levegő is, majd hirtelen szertefoszlik minden, úgy mint kora reggel feloszlik a köd és smaragd zöld erdőben vágtáznak legalább is az lehet a hó alatt, vagyis legalább is a fű.* -Üdv a halál erdejében. *Hamarosan kiérnek az erdőből, és hóval borított szántók és rizs földek mellett haladnak el. Majd házak következnek, és itt már sokkal lasabban haladnak, csak galoppozásban, démonok járnak kelnek, kora reggelre jár az idő, a falu még álmos. Lakosai a vihar robloását takarítják össze a gyerekek, akik már fent vannak avgy segítenek a felnőtteknek, vagy játszanak a hóban. Kuraan a falu szélén álló kis kunyhóhoz megy. Leszáll Neheritről és Lyra-nak is segít lekecmeregni. Miután lekerültek mind a ketten, Neherit boldogan pattog el mellőlük az istállók irányába.* - Gyere... *invitálja a lány a kunyhóba. Ami nem túl nagy egy fogadó tér, ahol van egy asztal és a konyha, illetve két ajtó egymással szemben, ami egy egy szobába vezet.* -Nem nagy de meleg és van benne étel. *Leveszi a palástját, és a teás kancsóhoz megy, megpiszkálja alatta a parazsat, rak még oda egy kevés fát, hogy felmelegedjen a tea víz, közben két csészét vezs elő, illetve egy kerámia kancsót amiben már benne van a teafű.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Szomb. Szept. 12, 2009 3:28 pm

Erősen megkapaszkodik a nyeregben és a fala fixírozza maga előtt. Egészen addig a becsapódást várja, míg Kuraan hozzá nem simul, ez ugyanis egészen más irányba tereli gondolatait. ~Na jó. Akkor bízom benned.~ Megörül, amikor végül elmarad az ütközés, bár a fojtogató sötétség nem nyeri el maradéktalan tetszését. Az utána következő vidék azonban annál inkább. *-A túloldalon lévő verzióra jobban illik ez a név.* Mindent alaposan megnéz, ami eléjük kerül. Látszik az itt élők mozdulatain a rutin, ahogy a vihar után rendet raknak. *-Erre tényleg ennyire gyakoriak az olyan viharok, mint ami most éjjel is volt?* Néz csodálkozva Kuraanra miközben leszáll Neherit hátáról. Egy darabig figyeli, ahogy vígan odébb áll, majd követi a férfit a házba. *-Ennél nem is kell se nagyobb, se több.* Ő is leteszi bundáját, majd egy ideig figyeli Kuraan ügyködését. *-Segíthetek esetleg valamiben?*
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Szomb. Szept. 12, 2009 6:39 pm

-Igen, az ilyen erejű viharok elég gyakoriak erre. Hiába jól védhető a falú, de a természet ereje ellen nem sokat tehetünk. Így akinek nem sikerül idejében meg erősítenie az otthonát, rutinosan takarít. Nem, kösz, had maradjon ennyi férfiúi büszkeségem, hogy egy kis teát el tudok készíteni. *A kancsóba tölti a teát, majd kimegy a kunyhóból és egyik szolgálót megkeresve kér reggelit magának két személyre, majd vissza megy a kunyhóba.* -Étel is lesz hamarosan.

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Kedd Nov. 26, 2024 5:23 am