Karmazsin Vér

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Karmazsin Vér

KARMAZSIN VÉR. Zárt körű fórumos szerepjáték.

+6
Zien
Doreen
Devidrah
Kuraan
Bara
Lyra
10 posters

A Sárkány Rózsája (FRPG)

Kuraan
    Kuraan

Hozzászólások száma : 634
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 28.

A Sárkány Rózsája (FRPG) - Page 24 Empty Re: A Sárkány Rózsája (FRPG)

Témanyitás  Kuraan Pént. Okt. 09, 2009 10:12 pm

-Ha van ötleted szívesen fogadom, mert nekem semmi. itt szoktam ücsörögni a kandallónak háttal, hogy gyorsabban száradjon.
    Lyra
    Lyra

Hozzászólások száma : 348
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 08.

Témanyitás  Lyra Pént. Okt. 09, 2009 10:34 pm

*-Hümm... Sajnos nincs.* Befejezi a fésülést, és ugyanúgy végigsimít Kuraan haján még párszor mint legutóbb. *-De akartál valamit mondani, mielőtt Zien megjött.*
    Zien
    Zien

Hozzászólások száma : 360
    Csatlakozás ideje : 2009. Sep. 18.

Témanyitás  Zien Pént. Okt. 09, 2009 10:38 pm

Ann: - Nem csak.. Apa nem nagyon engedett közel magához senkit.. Mondjuk.. Senki nem is próbálkozott a közelébe kerülni.. És.. Nos meglep.. De örülök neki..*elmosolyodik és a kevergetésre figyel* Mondott valamit? Vagy.. Történt még valami?*néz a lányra kíváncsian*
    Nerefil
    Nerefil

Hozzászólások száma : 756
    Csatlakozás ideje : 2009. Aug. 01.

Témanyitás  Nerefil Pént. Okt. 09, 2009 10:45 pm

Nerefil: - Öhm..értem . Hát ha nem próbálkozott nála senki és ő sem másnál akkor úgy tényleg nem valószínű , hogy valakivel is nagyon közeli kapcsolatba kerülne . * Folytatja a söprögetést * -Nem..semmi nem történt utána . *Vállat ránt * -Csak egy masszázs volt..* miután végzett a söprögetéssel az evőeszközöket is elosztja az asztalon *
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Okt. 09, 2009 10:45 pm

-Öm.. nem lényeges a dolog, igazából...*felnevet.* -Köszönöm a segítséget. *Nézi egy darabig Lyra-t.*- Olyan hideg a kezed, fázol? *Magához húzza a lányt, megpróbálja óvatosan az ölébe ültetni, de ne rossz szándékkal, csak át akarja ölelni.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Pént. Okt. 09, 2009 10:52 pm

*-Akkor nem így tűnt, de akkor hagyjuk. Szívesen.* Mosolyog vissza Kuraanra, majd meglepetten tapogatja meg kezeit. *-Észre se vettem...* Hagyja hogy a férfi az ölébe húzza, kényelmesen elhelyezkedik, fejét Kuraan mellkasának döntve.
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Pént. Okt. 09, 2009 10:53 pm

Ann: - Értem.. *elgondolkozik, miközben megkóstolja a főztjét* Még egy kicsi és kész..*mosolyog*ekkor lép be apja*érdeklődve figyeli*

*ahogy bemegy a két lánnyal találja magát szembe*Annra csak mosolyog* Jönnek. Mindketten..*tudatja, majd mikor Nerre terelődik figyelme egy pár pillanatig mozdulatlanul nézi a lányt töprengve, mintha megfagyott volna*

Ann:*látja apja mozdulatlanságát és Nert is figyeli, majd elmosolyodik* Apa, ha nem veszed le a cipődet te fogsz felmosni! Gyerünk! Mindjárt kész az étel.. Tegyél egy kis fát a tűzre kérlek.*mondja*

- Hogyan? Oh.. Rendben.. Mindjárt jövök..*mondja lányának, majd kimegy sietve*

Ann:*megcsóválja a fejét* Kissé szétszórt..*mosolyog* Azt hiszem, ez miattad van Ner..
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Okt. 09, 2009 10:56 pm

*Szorosan magához öleli a lányt és a vállára hajtja a fejét. Hosszú percekig ülnek így.*-Lassan menni kellene. *Felemeli a lány fejét és a szemébe néz. Majd megcsókolja, de hagy menekülési útvonalat Lyranak.*
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Pént. Okt. 09, 2009 11:10 pm

Tetszik neki a helyzet. Kuraan szavaira csak bólogat. A csók elől nem húzódik el, hanem finoman viszonozza.
    Kuraan
    Kuraan

Témanyitás  Kuraan Pént. Okt. 09, 2009 11:18 pm

*A vére hajtaná nagyon is, de most nem akarja leteperni inkább a lányt, mert elég kellemetlen lesz mindenkinek, ha közben Zien vissza jön, így inkább elengedi.* -Kmm.. megyek átöltözöm... valami száraz és melegebb holmiba...
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Okt. 09, 2009 11:26 pm

Nerefil: * Éppen mosogatja az edényeket amik már nem kellenek a főzéshez és a tányérokat is , hogy legyen elég a vendégeknek . Anne..* néz a lányra jelentőségteljesen és elpirul * -Nem csináltam én semmit..csak meg..megmasszíroztam az apád ennyi . *Próbálja kimagyarázni magát * -Furcsa dolgokat látsz a fürdős jelenet mögé szerintem .
    Lyra
    Lyra

Témanyitás  Lyra Pént. Okt. 09, 2009 11:32 pm

Ízlik neki a csók, ezért kicsit szomorú, amikor abbamarad. Azonban a vacsoráról nem kéne elkésni, így csak bólint Kuraannak. *-Valami száraz holmi nekem sem ártana.* Néz végig magán, ugyanis ruhája átnedvesedett ott, ahol a férfinek dőlt. Felkel, és bemegy a szobájába átöltözni. Amikor készen van, még átfésüli, és megigazítja a haját, majd a kandallónál megvárja Kuraant.

A hozzászólást Lyra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 09, 2009 11:57 pm-kor.
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Pént. Okt. 09, 2009 11:35 pm

Ann:*elmosolyodik* Ugyan.. Csak apát látom.. Meg téged.. És azt, ahogy rádnéz.. Nem többet..*mosolyog* Csak úgy megsúgom, hogy már nem fürkészően és vigyázóan néz.. Sokkal inkább megdöbbenten és kíváncsian.. Nagy változás..*mosolyog, majd a kész ételt az asztalra teszi*segít Nernek a maradék dolgokban*tesz tüzet a kandallóba*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Pént. Okt. 09, 2009 11:39 pm

Nerefil: -Megdöbbenten és kíváncsian? Egy idegenre szoktak így nézni nem? *Győzködi Annet * -Megdöbben a kinézetén és kíváncsi , hogy miben más a kultúrája vagy a viselkedése . Ennyi hidd el..ő a testőröm és jobban megakar ismerni mert felelősséggel tartozik értem . * Miután befejezték az előkészületeket leülnek a székre és csak annyi a dolguk , hogy a vendégeket várják . *
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Pént. Okt. 09, 2009 11:56 pm

Ann:*elmosolyodva megcsóválja fejét* Nerefil.. Hidd el... Apát nálad jobban ismerem..*kacsint, majd leül*

*betoppan, majd leveszi csizmáját és palástját* Készen van. Hamarosan jobb idő lesz.*mondja, majd a levegőbe szimatol* Ann.. Kuraan imádni fog..*mosolyog*Nert megpillantva egy pillanatra ismét megakad, majd gyorsan továbbmegy*hangulata hirtelen megváltozik* A szobámban leszek.. Szóljatok, ha Kuraan és Lyra megérkezik.*mondja, majd elvonul gyorsan*

Ann:*elmosolyogik* Szerintem.. Nekem van igazam.
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szomb. Okt. 10, 2009 11:44 am

Nerefil: - Jól..lehet hogy kíváncsi rám egy picit..de ez nem jelent semmit ..vagy lehet , hogy nállatok igen , de nem ismerem a szokásaitokat . * Felpillant Zienre mikor bejön .* -Majd szólunk ha megjöttek . * Visszafordul Annhez * - Mesélj valamit ..Kuraanról . Itt lakott veletek amíg fiatal volt? Lyra a barátnője vagy az asszonya..esetleg a szeretője mert nem egészen tudtam eldönteni , hogy mi is van közöttük .
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Okt. 10, 2009 12:05 pm

Ann:*elmosolyodik* Nos.. Kuraan itt élt mióta az eszemet tudom.. Aztán.. Mielőtt Noko megszületett volna elköltözött egy külön házba, bár anya és apa ellenezték és marasztalták, de mivel felnőtt volt nem tehettek semmit. Néha azért még visszajár, gyakran benéz, beköszön.. Apával napi szinten beszélgetnek.. Lyra.. Nos nem tudom.. Szerintem olyan vendég Lyra is, mint te itt nálunk.. Devidrah-sama Kuraan felelősségére bízta, akárcsak téged apáéra.. De szerintem azóta összebarátkoztak.. Nem tudom, hogy van-e köztük valami más is.. Főleg, hogy Kuraan eléggé csélcsap a nők terén.. Úgy váltogatja őket itt, mint más a ruháját..*mosolyog* De ki tudja.. Majd ha itt lesznek megtudjuk.. Miért kérdezed?
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szomb. Okt. 10, 2009 12:34 pm

Nerefil: -Értem . Semm különös nincs a kérdésem mögött csak nem akartam kínos helyzetbe hozni őket ha jönnek és egy párnak titulálom őket miközben nincsenek is együtt . Hmm..hát tényleg nem néz ki rosszul Kuraan de Lyra sem panaszkodhat . *Mosolyog * -Lehet , hogy megtalálták a közös hangot ,de ez majd kiderül a vacsorán , hogy hányadán is állnak egymással . *Fejét Ann vállára hajtja és lehunyja szemeit kicsit pihentetve magát a vendégség előtt * - Ugye téged nem zavar , hogy így hirtelen berobbantam az életetekbe? *Szólal meg hirtelen*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Okt. 10, 2009 12:57 pm

Ann: - Értem..*bólogat Ner szavaira* Igen.. Most minden kiderül majd. *ahogy a lány a vállára hajtja a fejét kicsit meglepődik de elmosolyodva elkezdi simogatni arcát, haját* Ugyan.. Örülök neki.. Nagyon is örülök.. Végre van egy barátom, egy segítőtársam, és.. Azt hiszem apa is örül neki..*néz a szoba felé, ahol apja tűnt el, majd a lányra kedvesen* Ne aggódj.. Nagyon jó helyen vagy, és jó is hogy itt vagy..
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szomb. Okt. 10, 2009 1:09 pm

Nerefil: * Mosolyog a lány kedvességén.* -Köszönöm..végre látom , hogy hogyan viselkedik egy valódi család . A macskáknál nagy káosz van..mindenki mindenkinek a rokona és a vérfertőzés sem ritka. * Húzza el a száját * -Szerencsére én két különböző vérvonalból születtem és egészséges vagyok . Nállatok a hűség fontos és elég agrsszívek a férfiak ha a párjukat megkörnéykezik ..ez furcsa még nekem ,de egyértelműen tetszik . * Feje tetején lévő macskafüleit megmozgatja , de nem hall semmit * -Még váratnak magukra a vendégek . Addig zenélek neked mit szólsz? * Még mindig Ann válán van , elekzd dorombolni neki*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Okt. 10, 2009 1:36 pm

Ann: - Érdekesek lehetnek nálatok a viszonyok.. Itt ahhoz képest elég egyszerű..*mosolyog*a lány ajánlatára bólint* Rendben van..*mikor meghallja a dorombolást halkan kuncogni kezd* A híres macskazene.. Nagyon szép.. És megnyugtató..*mosolyog miközben tovább simogatja a lány vállát és hátát* Mond csak Nerefil.. Te.. Fel tudsz venni különböző alakokat is? Mármint.. Úgy tudom némely démon képes rá..*néz rá kérdőn*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szomb. Okt. 10, 2009 1:47 pm

Nerefil: *Bólint a lány utolsó kérdésére * - Feltudok venni macska alakot..de még arpócsak a démoni alakom , az életkorommal együtt nő . * Hiretelen eltűnik Nerefil és a ruha is összeesik ami rajta volt. Panaszos náyvogást lehet hallani a ruhakupa calól , majd kidugja a fejét egy pár hónaposnál nem idősebbenk kinéző macska . * Bundája nagyrészt fekete ,de nyakában , mancsai végén a farkán is vannak fehér foltok . Szemei aranysárgán , kíváncsian pislognak a világba. * Leugrik a székről és elekzd össze-vissza szaladgáln i . Befut minden szobába körülnézni*
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Okt. 10, 2009 2:00 pm

Ann:*meglepődik, mikor a lány eltűnik, majd hangosan de örömmel sikít fel a kiscica láttán* De édes!!!!!*kiált, majd Ner után szalad nevetve*

*lánya sikítására felpattan ültéből és kivont katanával a kezében ront a konyhába, ahol a lánya térden mászik, majd felül sarkaira és valamit szorongat a kezében*értetlenül néz a kis lényre, majd lányára* Ann?

Ann:*elkapja a macsekot amikor az egyik szobából a másikba szalad*magához ölelgeti finoman*apjára néz nagy, ragyogó, kérlelő szemekkel, majd felkel és odaszalad hozzá* Nézd apa milyen édes!!! Tartsuk meg.. Kérlek! Onegaii!!!*néz kérlelve, apja felé nyújtva a cicát, amit mellső lábai alatt fog, apjával szembe fordítva*

*meglepődve pislog* Öhm.. Honnan szerezted ezt az állatod? Ann? Hol van Nerefil?

Ann: Kéééérleek!

- Jó nem bánom!*teszi el a fegyverét* Hol van Nerefil?

Ann: Kösziii!!!! Öhm.. Hogy hol?*dugja el gyorsan a macsekot kezei rejtekébe* Az előbb ment ki.. Mindjárt visszajön, csak megmossa a kezét...*hazudja*

- Értem. Kuraanék?

Ann: - Még nem jöttek meg.. Majd szólok!*ül az asztalhoz és ölében simogatja a cicát, minden figyelmét neki szentelve*

*megforgatja a szemét majd visszamegy a szobájába*
    Nerefil
    Nerefil

Témanyitás  Nerefil Szomb. Okt. 10, 2009 2:21 pm

Nerefil: * Felfedező körútja addíg tart amíg Anne el nem kapja. * Zienre néz hatalmas sárga szemeivel , farkát mozgatja miközben nyávog de nem panaszosan . * Ann ölében hátravágja magát és lábait szétteszi , hogy hasát simogassa meg a lány aztán hasra fordul . Közben elekzd moskodni . Megnyalja jobb első mancsát és arcát mosdatja fele * Dorombolása folytonos miközben Anne kényezteti . Egyszercsak mikor már teljesen tiszta kimászik a lány kezei közül és átugrik a mellette levő székre. A kis mancsokkal épp , hogy megtud kapaszkodni a szék szélében . Mellső lábaival kapaszkodik de teste többi része lóg a levegőben . Panaszosan nyávog és Annera néz segítségért . Visszakar bújni ruháiba mert ha nem teszi akkor bizony pucér lesz ha visszaveszi eredeti alakját. *
    Zien
    Zien

Témanyitás  Zien Szomb. Okt. 10, 2009 2:33 pm

Ann:*mosolyogva figyeli a kismacskát kezében ahogy hasát tartja, hogy simogassa, aztán mosakszik*mosolyogva tolja fel a székre a panaszosan nyávogó cicát, majd figyeli*kíváncsi, hogy hogyan változik vissza*

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 12:43 am